Alapítványi hírek

Beköszöntött az ősz: átalakul a múzeum és az alapítvány online megjelenése

Megszűnik a smidt-muzeum.hu, új weboldalt kap a Smidt Múzeum, és a Smidt Hírlevélre kerülnek át a múzeum idegen nyelvű információi – ezek a leglényegesebb változások, amelyek idén ősszel lépnek érvénybe.

Új weboldalt kap a Smidt Múzeum

Pályázati forrásoknak köszönhetően új weblapot kap a Smidt Múzeum. Az oldalt a www.smidtmuzeum.hu URL címen lehet majd megtalálni. Az oldalon a legfrissebb hírek mellett a múzeumról és a kiállítási anyagról olvashatnak majd a látogatók, valamint a letisztult design segíti  a könnyű tájékozódást a valószínűleg októbertől elérhető weboldalon.

Megszűnik a smidt-muzeum.hu

A múzeum új oldalának megnyitásával a Smidt Múzeumért Alapítvány leállítja a Smidt Múzeum jelenlegi, www.smidt-muzeum.hu címen elérhető weboldalát. Az oldal idegen nyelvű tartalma – az angol és a német tájékoztató – a Smidt Hírlevélen lesz elérhető, valamint új nyelvekkel is bővül. A Smidt Múzeumért Alapítvány hírei, közhasznúsági jelentései, eseményei, valamint egyéb tartalmai 2012. szeptember 15-ig átkerülnek a Smidt Hírlevélre, amely így az alapítvány hivatalos weboldalává alakul.
A smidt-muzeum.hu az elmúlt három évben nagy látogatottságot könyvelhetett el: a 2009 – 2012 közötti időszakban közel négyezer egyedi látogatót számlált az oldal, ezzel megszerezve a keresési toplisták harmadik helyét.

Átalakul a Smidt Hírlevél

Továbbra is a Smidt Múzeum történetét, gyűjteményét, valamint a múzeumalapító munkásságát és életét mutatja be a Smidt Hírlevél, de több változás is történik majd a megjelenésben és a tartalomban.  Ahogy azt korábban említettük, az oldal a Smidt Múzeumért Alapítvány hivatalos weboldalává válik 2012 szeptemberétől. Ez azt jelenti, hogy az alapítvány hírei, dokumentumai itt lesznek elérhetőek.
A múzeum új weboldalának megjelenésével az idegen nyelvű tájékoztatók – több nyelvvel kiegészítve – is a Smidt Hírlevélre kerülnek át, emellett már készül az az új felület, amely a gyengén látók számára nyújt majd könnyebb információszerzést.

Bővülnek a rajongói oldalak szolgáltatásai

A közösségi oldalakon is egyre népszerűbb a Smidt Hírlevél és a Smidt Múzeum, ezért a Smidt Múzeumért Alapítvány további képekkel és applikációkkal bővíti a közösségi oldalak tartalmát, emellett a Smidt Hírlevél Facebook profilján az alapítványról is találhatnak majd fontos információkat a rajongók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code