Adománygyűjtés a villamos felújítására!

A szombathelyi villamosvasút utolsó kocsija egy komolyabb felújítás után, 2007-ben került át a vasútállomásról a Smidt Múzeum kertjébe a Szombathelyi Szépítő Egyesület szakmai együttműködésével. Az azóta eltelt idő során az időjárás viszontagságai megviselték a szombathelyiek számára kedves muzeális villamoskocsit, így az ismételten renoválásra, felújításra szorul.

A múlt értékeinek megőrzése nagyon fontos, és az adománygyűjtés ehhez nagymértékben hozzájárul.

[symple_box text_align=”center”]

A Smidt Múzeumért Alapítvány gyűjtést szervez 2014. június 28. és szeptember 30. között az 1927-ben készült villamoskocsi felújítási munkálataira. Ebben a kezdeményezésben a Szombathelyi Szépítő Egyesület, mint szakmai partner működik közre.

Ezen cél megvalósítása érdekében várjuk az adományokat magánszemélyektől, vállalkozásoktól és cégektől egyaránt a 17600042-00152224-0030000 (SOPRON BANK) bankszámlaszámra, valamint a Smidt Múzeumban elhelyezett gyűjtőládába!

[/symple_box]

villgy2014_1

A gyűjtés végén az összegyűlt adomány összegét nyilvánosságra hozzuk. Reméljük, hogy az összegyűjtött adomány segítségével elindulhat a villamos jövőbeli felújítása, és egyúttal köszönjük mindenkinek a felajánlását!

Folyamatosan frissülő hírek ide kattintva!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük